Încondeierea ouălor în Parohia Borolea

Viața parohiei Aprilie 28, 2016

Învierea Domnului, prilej de bucurie pentru toţi creştinii, este aşteptată şi în Parohia Borolea la Biserica cu hramul Sf. Gheorghe cu pregătiri specifice: slujbele deniilor, liturghii şi obiceiuri creştineşti de încondeiat ouă.
Cu rugăciune în inima şi buzele micilor copii din sat, coordonaţi de d.na educatoare- artist plastic- Musenca Ghetler de la grădiniţa nr.22 Botoşani, Părintele Paroh şi d.na Preoteasă, copiii au încondeiat ouă înainte de slujba deniilor, participând ulterior şi la această slujba cu toţii. Totodată, împreună, copiii au asistat la încondeierea unui ou gigant de Paşte, d.na educatoare fiind cea care şi-a dăruit talentul său pentru a bucura sufletele borolenilor şi mai ales a copiilor, în cadrul unei activităţi foarte frumoase şi educative. Oul pe care au fost pictate o cruce şi motive naţionale a fost expus în Biserică, alături de celelalte ouă încondeiate de copilaşi.
Mulţumim firmei S.C. DIGITA BUSINESS S.R.L. IAȘI care a sponsorizat cu minunatul ou pascal, doamnei educatoare Musenca Ghetler şi inimoşilor copiii din sat.